Sain Suomen Kotiasennuksien ilmaisella kartoituskäynnillä tilattua vaivattomasti minulle sopivan puhelimen, tulostimen, niiden asennukset ja käytönopastukset sekä vanhan tietokoneen huollon.

Lisäksi asuntooni asennettiin langatonta tekniikkaa, jolla sain mm. lisättyä puhelimella sisältöä näkymään televisioon, olen tykännyt!

- Riitta, 47

 

Vanha tietokoneeni on reistaillut jo pitkään, soitin Suomen Kotiasennuksille ja päädyttiin uuteen koneeseen johtuen koneen 6 vuoden käyttöiästä.

Kone tulikin seuraavana päivänä asentajan kainalossa valmiiksi asennettuna. Siirrettiin vain tiedostot ja muut sisällöt edellisestä koneesta ja voilá! Saman käynnin aikana sain myös puhelimen kuvat siirtymään jatkossa automaattisesti tietokoneeseen. Oli helppoa ja vaivatonta!

- Mauri, 52

 

Tilasin Suomen Kotiasennuksilta tietokoneen vuosihuollon ja tämä tultiin tekemään kotiini. Huollon aikana poistui suuri määrä turhia tiedostoja, joista tietokone täyttyi. Koneeseen oli myös ilmaantunut hirmuinen määrä haittaohjelmia. Turhat tiedostot ja haittaohjelmat poistettiin ja kone toimii taas hyvin!

- Veijo, 62

 

Tutustuin yritykseen kun he toimittivat minulle pikapalveluna Powerilta ostetun pakastimen. Lihani säilyivät ja samalla sain apua tietokoneeseeni liittyvään ongelmaan. Asiat hoituivat hyvin ja nopeasti!

- Kari, 35

 

Tilasin Powerilta television seinään asennettuna ja Suomen Kotiasennukset kävi tämän asentamassa. Palvelun jälki oli ammattitaitoista! Sain hyvän käytönopastuksen televisioon ja lisälaitteisiin liittyen.

- Tuomas, 40

anna palautetta:

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kiitos!